e-readers

 | 

e-readers 2e kansjes

<< Vorige - Volgende >>


Bluetooth Voetpedaal - BOOX Blue - 2e Kansje


Blader door je documenten met een druk met je voeten, doos beschadigd

Artikelcode: 6949710303725Bluetooth Voetpedaal - BOOX Blue - 2e Kansje
Dit artikel komt uit een retour en alleen het doosje is beschadigd. Het artikel zelf is als nieuw, onbeschadigd en compleet.

Met dit mooie ONYX BOOX draadloos voetpedaal kun je je handen vrijhouden of gebruiken voor het spelen van muziekinstrumenten en eenvoudig door je documenten en bladmuziek bladeren door een druk op de pedalen met je voeten.

  • Minimalistisch ontwerp: een minimalistisch design en een praktische functie wint de Red Dot Design Award 2019.
  • Prompt Interaction: specifiek ontworpen voor Boox-apparaten, heeft de capaciteit om snel te communiceren met oa Boox Max via een draadloze verbinding.
  • Slipbestendig ontwerp: de slipbestendige basis helpt wegglijden tijdens gebruik te voorkomen.
  • Compatibiliteit: Compatibel met Android- en Apple-apparaten. Kies uit 4 standaard belangrijkste modi die de meeste Android- en Apple-apps supporten.
  • Eenvoudig koppelen: eenvoudig koppelen van uw apparaat. Je kunt het net zoals een algemeen Bluetooth-apparaat koppelen aan je mobiele telefoon.


Boox Blue
In de eerste plaats is het een grote eer en een voorrecht om de Red Dot Award 2019 te verdienen, vooral wanneer beoordeeld onder vele geweldige deelnemers. De Boox Blue, een pedaal dat wordt gebruikt voor e-muziekpartituren, laat de handen van muzikanten vrij om van pagina te veranderen wanneer ze instrumenten bespelen. Muzikanten kunnen genieten van het gemak van handsfree pagina's omdraaien en hun focus op de muziek houden.


Red Dot Award
De Red Dot Design Award is een internationale prijs voor productontwerp en communicatieontwerp uitgereikt door de Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen, Duitsland. Sinds 1955 kunnen ontwerpers en producenten de prijzen aanvragen, waarbij de winnaars tijdens een jaarlijkse ceremonie worden gepresenteerd.


LET OP: alleen geschikt voor apparaten met Android 4.3 of hoger.
129.00  Euro 79.00
Voorraad:


Aantal