Klantenservice/Problemen met het artikel


Problemen met artikelAlgemene vragen
Neem voor algemene vragen contact met ons op, liefst per e-mail


Technische vragen
Voor technische vragen kunt u het beste contact opnemen met de fabrikant. De meeste fabrikanten hebben een consumenten support desk waar ze uw vragen of problemen kunnen behandelen.


Retourneren
Waarneer u het artikel wenst op te sturen wegens een defect dan kunt u het beste een aanvraag doen bij de consumenten support desk van de fabrikant. U ontvangt dan van hen de retourinstructies. Mocht dit niet lukken kunt u met ons contact opnemen.
Let wel: wij zijn als verkopende partij altijd verantwoordelijk voor een correcte afhandeling, dus als u ergens problemen mee heeft kunt u altijd met ons contact opnemen.
Het is in geen geval de bedoeling dat u het artikel zonder vooraf gaande instructies naar ons opstuurt. Dit werkt vertragend en kosten verhogend. In de meeste gevallen ontvangt u een adres, instructies en een RMA nummer die u bij verzending dient te vermelden.


Reparatie
Reparatie neemt doorgaans, afhankelijk van het probleem enkele weken in beslag. Als uw defect niet binnen de garantie voorwaarden valt, krijgt u altijd vooraf een opgave van de kosten.


Terug naar Klantenservice